BOARD

BOARD

BOARD

 

 

BOARD

 

BINDING

 

VEST

 

VEST

 

VEST

 

NEOPRENE

 

Meggyőződésünk, hogy a felszerelések fejlődése meghatározza a wakeboard sport lehetőségeit is.  Kollégáink segítenek Önnek a választásban, amennyiben kérdése van bizalommal forduljon vevőszolgálatunkhoz.

VEVŐszolgálat: info@buywake.hu

Tel.: +36703803501 / +36703803508

 

RENTAL - Kölcsönzős felszerelés kluboknak

Rental - Kölcsönzős felszerelés programunkban kluboknak és pályáknak kínálunk lehetőséget minőségi felszerelések beszerzésére. Listaárainkból akár 25% kedvezményt biztosítunk megrendelésének fügvényében. Könnyű kezelhetőség - Szín szerinti mértezés - Ipari minőség - Versenyképes árak - Ingyenes kiszálítás -

INGYENES kiszállítás

BuyWake.HU online áruházban mindig talál lehetőséget a spórolásra.  Az ingyenes kiszállítást 100.000 HUF megrendelés elérése esetén vállaljuk.  Külföldre való rendelés esetén az értékhatár változik a kiszállítási régiók alapján. A díjakat itt találhatja meg.

buywake TEAM

BUYWAKE.HU nem csak egy webáruház. Cégünk segíti a wakeboard sport népszerűsítését és sportolókat támogat. Mi wakeboardosok vagyunk. Filmjeinket megtalálja a fenti videó blokkunkban.

PARK Wakeboards

Hosszú évekbe telt mire a kábelpályás wakeboard elérte a kiérdemelt helyét a gyártók világában. Manapság a legnagyobb wakeboard gyártók is külön kollekciókkal kedveskednek a kábelpályán wakeboardozókank. A Hyperlite a CABLE COLLECTIVE sorozatával nyitotta meg a sort. A modern dezskák felépítése és szerkezete, figyelembe véve a kihívásokat, már az elemek használatára adott megfelelő választ. Legújabb kötés fejlesztéseknél is figyelembe vették a megváltozott használati körülményeket. A wakeboard parkok világában már nem a hajóba szállnak vissza riderek, hanem a parton, sokszor kövek közt kell partra szállni amikor is jól jön egy a funkciójában a snowboardcipőkhöz hasonló bakancs. Persze az sem elhanyagolható, hogy ebben a SYSTEM illetve JOBE EVO kötésrendszerekben nem a kötés cipő felsőrészére irányul a terhelés, illetve a wakeboardos közvetlen kapcsolatban van a deszkájával mikor irányítja azt.

SURF SUP KITE

Surf minden deszkás sport alapja. SUP és WAKESURF ajánlatainkat is megtalálja oldalunkon. WINDSURF and KITE kedvelőknek pedig az O'NEILL kifejezetten erre a célra fejlesztett mellényét ajánljuk.

BOARD